Belépés
Sült lepényhal
Hozzávalók:
750 g lepényhal, 30 g vaj, 1 hagyma, 4 evőkanál zsemlemorzsa, 2 dl tejszín, só, fehérbors, citrom, kapor

Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Mossuk meg a halszeleteket hideg folyó víz alatt, és szárítsuk meg papírtörlővel. Kenjük ki a hőálló tálat az olaj felével. Tegyük a halszeleteket a tálba, és szrjuk meg sóval és borssal, kapribogyóv...
2013-09-23 00:32:00
1 
Címkék: halszeleteket hideg, hőálló tálat, olaj felével, halszeleteket, papírtörlővel, zsemlemorzsa, elkészítése, kapribogyóv, hozzávalók, melegítsük, lepényhal, szárítsuk, fehérbors, evőkanál, felével, borssal, tejszín, hőálló, mossuk, citrom, tegyük, hagyma, szrjuk, kenjük, alatt, tálba, sóval, tálat, folyó, fokra, sütőt, hideg, kapor,
© 2013 TVN.HU Kft.